JUDAS4EVER Admin
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 31 Nerden : geldim ben buraya ya... Lakap : İnEK Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Otobüs ve Dolmuş anılarınız Çarş. Haz. 11, 2008 9:32 am | |
| | |
|
JUDAS4EVER Admin
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 31 Nerden : geldim ben buraya ya... Lakap : İnEK Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Otobüs ve Dolmuş anılarınız Çarş. Haz. 11, 2008 9:36 am | |
| sıkı durun diyorum çünkü anlatacaklarımı hayalinizde canlandırdığınızda gerçekten iyi ki böyle durmuşum diyeceksiniz istanbulda biyerde dolmuş yoldan çıkmış ve direğin birine çarparak durmuş.duyarlı ve yardım sever yurdum insanları yaralıları kurtarmak için koşa koşa dolmuşun yanına gitmişler ve gördükleri manzaraya inanamamışlar .dolmuşun içindeki kazazedelerin hepsi anıra anıra gülüyolarmış .yurdum insanı neden güldüklerini hemen sormuş ama cevabı hemen gelmemiş.neyse kazayı geçirenler biraz kendilerine gelince içlerinden biri kazayı anlatmaya başlamış."dolmuşla giderkene şöfer tükürmek için kapısını açtı ve tam tükürürken şöfer dolmuştan yuvarlandı gitti sonra biz yoldan çıktık, direğe çarptık ve durduk."bu sırada yanlarına koşarak bi adam gelmiş ve dolmuşun haline ağlamaya başlamış.tabi bu gelende bilin bakalım kimmiş? alıntıdır | |
|
bluenes Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Lakap : Senior Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: Otobüs ve Dolmuş anılarınız Ptsi Haz. 16, 2008 12:35 am | |
| | |
|