Extreme Leader
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Extreme LeadeR

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Otobüs ve Dolmuş anılarınız

2 posters
YazarMesaj
JUDAS4EVER
Admin
Admin
JUDAS4EVER

Erkek Mesaj Sayısı : 175
Lakap : İnEK
Rep :
Otobüs ve Dolmuş anılarınız Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Otobüs ve Dolmuş anılarınız Right_bar_bleue

Ruh Hali : Otobüs ve Dolmuş anılarınız Pusuda10
Takım : Otobüs ve Dolmuş anılarınız 1444

Otobüs ve Dolmuş anılarınız Empty
MesajKonu: Otobüs ve Dolmuş anılarınız   Otobüs ve Dolmuş anılarınız Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 9:32 am

başlayalım
JUDAS4EVER
Admin
Admin
JUDAS4EVER

Erkek Mesaj Sayısı : 175
Lakap : İnEK
Rep :
Otobüs ve Dolmuş anılarınız Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Otobüs ve Dolmuş anılarınız Right_bar_bleue

Ruh Hali : Otobüs ve Dolmuş anılarınız Pusuda10
Takım : Otobüs ve Dolmuş anılarınız 1444

MesajKonu: Geri: Otobüs ve Dolmuş anılarınız   Otobüs ve Dolmuş anılarınız Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 9:36 am

sıkı durun diyorum çünkü anlatacaklarımı hayalinizde canlandırdığınızda gerçekten iyi ki böyle durmuşum diyeceksiniz

istanbulda biyerde dolmuş yoldan çıkmış ve direğin birine çarparak durmuş.duyarlı ve yardım sever yurdum insanları yaralıları kurtarmak için koşa koşa dolmuşun yanına gitmişler ve gördükleri manzaraya inanamamışlar .dolmuşun içindeki kazazedelerin hepsi anıra anıra gülüyolarmış .yurdum insanı neden güldüklerini hemen sormuş ama cevabı hemen gelmemiş.neyse kazayı geçirenler biraz kendilerine gelince içlerinden biri kazayı anlatmaya başlamış."dolmuşla giderkene şöfer tükürmek için kapısını açtı ve tam tükürürken şöfer dolmuştan yuvarlandı gitti sonra biz yoldan çıktık, direğe çarptık ve durduk."bu sırada yanlarına koşarak bi adam gelmiş ve dolmuşun haline ağlamaya başlamış.tabi bu gelende bilin bakalım kimmiş?

alıntıdır Very Happy
bluenes
Üye
Üye
bluenes

Erkek Mesaj Sayısı : 59
Lakap : Senior
Rep :
Otobüs ve Dolmuş anılarınız Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Otobüs ve Dolmuş anılarınız Right_bar_bleue

Ruh Hali : Otobüs ve Dolmuş anılarınız Relax10
Takım : Otobüs ve Dolmuş anılarınız 1446

MesajKonu: Geri: Otobüs ve Dolmuş anılarınız   Otobüs ve Dolmuş anılarınız Icon_minitimePtsi Haz. 16, 2008 12:35 am

Şoför olabilir mi acaba?
SmileSmileSmile

Otobüs ve Dolmuş anılarınız
1 sayfadaki 1 sayfası