bluenes Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Lakap : Senior Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Aldanmayın!!! Salı Haz. 17, 2008 8:52 am | |
| Bu sabah daha dün akşam okumama rağmen 12 tane (5'i aynı) e-mail gelmişti.Bunlar hepimize gelen lütfen yardım edin,bu e-maili başkalarına yolla mutlu ol!!! gibi saçmalıklarla dolu. İnanmayabilirsiniz ama bu şekilde bir vurgunculuk çetesi tam 1 milyon $ kaldırmış.Lütfen yardım edin bu e-maili herkese yollayın şeklinde bir konu başlığı altında bilgisayarlara bir çeşit virüs yerleştirip, kişilerin banka hesaplarını boşaltmışlar. Bir de şu Coca Cola vb. şirketleri karalama kampanyaları var.Açıkçası ben bunlara da karşıyım.Tamam bazıları gerçek olabilir, ancak colanın içinde fare kanı olduğu gibi asılsız iddialar rakip firmaların ya da onlara karşı çalışanların bazı iftirası.(Tekrardan belirtme gereği duyuyorum,bazıları gerçek olabilir.)
Sizde benim gibi düşünüyorsanız ve bu vurgunlardan korunmak istiyorsanız, size gelen e-mailleri açmadan silin!!! | |
|
JUDAS4EVER Admin
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 31 Nerden : geldim ben buraya ya... Lakap : İnEK Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Aldanmayın!!! Perş. Haz. 19, 2008 3:00 am | |
| | |
|
bluenes Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Lakap : Senior Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: Aldanmayın!!! C.tesi Haz. 28, 2008 4:55 pm | |
| Hayırdır eskiden tam bir bilgisayar kurduydun bu aralar pek vaktin olmuyor galiba ya da e-arkadaşlarında bi problem var.Sen bize takıl!!! | |
|