Extreme Leader
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Extreme LeadeR

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aldanmayın!!!

2 posters
YazarMesaj
bluenes
Üye
Üye
bluenes

Erkek Mesaj Sayısı : 59
Lakap : Senior
Rep :
Aldanmayın!!! Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Aldanmayın!!! Right_bar_bleue

Ruh Hali : Aldanmayın!!! Relax10
Takım : Aldanmayın!!! 1446

Aldanmayın!!! Empty
MesajKonu: Aldanmayın!!!   Aldanmayın!!! Icon_minitimeSalı Haz. 17, 2008 8:52 am

Bu sabah daha dün akşam okumama rağmen 12 tane (5'i aynı) e-mail gelmişti.Bunlar hepimize gelen lütfen yardım edin,bu e-maili başkalarına yolla mutlu ol!!! gibi saçmalıklarla dolu.
İnanmayabilirsiniz ama bu şekilde bir vurgunculuk çetesi tam 1 milyon $ kaldırmış.Lütfen yardım edin bu e-maili herkese yollayın şeklinde bir konu başlığı altında bilgisayarlara bir çeşit virüs yerleştirip, kişilerin banka hesaplarını boşaltmışlar.
Bir de şu Coca Cola vb. şirketleri karalama kampanyaları var.Açıkçası ben bunlara da karşıyım.Tamam bazıları gerçek olabilir, ancak colanın içinde fare kanı olduğu gibi asılsız iddialar rakip firmaların ya da onlara karşı çalışanların bazı iftirası.(Tekrardan belirtme gereği duyuyorum,bazıları gerçek olabilir.)

Sizde benim gibi düşünüyorsanız ve bu vurgunlardan korunmak istiyorsanız, size gelen e-mailleri açmadan silin!!!
JUDAS4EVER
Admin
Admin
JUDAS4EVER

Erkek Mesaj Sayısı : 175
Lakap : İnEK
Rep :
Aldanmayın!!! Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Aldanmayın!!! Right_bar_bleue

Ruh Hali : Aldanmayın!!! Pusuda10
Takım : Aldanmayın!!! 1444

Aldanmayın!!! Empty
MesajKonu: Geri: Aldanmayın!!!   Aldanmayın!!! Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 3:00 am

gelse silerim
bluenes
Üye
Üye
bluenes

Erkek Mesaj Sayısı : 59
Lakap : Senior
Rep :
Aldanmayın!!! Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Aldanmayın!!! Right_bar_bleue

Ruh Hali : Aldanmayın!!! Relax10
Takım : Aldanmayın!!! 1446

Aldanmayın!!! Empty
MesajKonu: Geri: Aldanmayın!!!   Aldanmayın!!! Icon_minitimeC.tesi Haz. 28, 2008 4:55 pm

Hayırdır eskiden tam bir bilgisayar kurduydun bu aralar pek vaktin olmuyor galiba ya da e-arkadaşlarında bi problem var.Sen bize takıl!!!Smile

Aldanmayın!!!
1 sayfadaki 1 sayfası