bluenes Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Lakap : Senior Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Bana Özel!!! Çarş. Ağus. 06, 2008 1:45 am | |
| Çoğu insan gibi hayatımda değişmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyordum.Kendimi diğer insanlardan ayırabilecek değişiklikler.Aslında çok şey vardı değişmesi gereken, sadece kendime itiraf edemiyordum.Dün (5 Ağustos 2008) bazı şeylerin farkına vardım. Hayatımda bişeyleri değiştirmeye karar verdim.Değiştirmeye başlamam gereken ilk yerin hala biraz çocuksu olan odam olduğuna karar verdim.Sizlere garip gelebilir ama odam benm için küçük bir dünya... Daha sonra bikaç film aldım.Oturdum ve son zamanlarda ki en büyük zaafım olan sigaraları aldım elime ve hepsini kırdım, attım.Alkol konusunda da kendime sözler verdim.Ne kadar tutabilirm bilmiorum.:') Belki sizinde benim gibi düşündüğünüz zamanlar oluyordur.Diğer insanlardan sizi farklı kılan şeyler olduğunu inanıyorsunuzdur.Sizin özel olduğunuzu düşündüren şeyler...Aslında bende böyle düşünüyordum fakat dün kendime başka birinin gözüyle baktım da aslında ne kadar basit görünüyordum. Çoğu kişi bu tür şeyleri itiraf etmeye çekinir, belki de utanır ama ben bağımlılıklarımdan kurtulup, yeni alışkanlıklar ve yeni farklarla hayatıma devam ediyorum.Sizlere garip geleceğinden eminim ama bu küçük farklar bizleri birbirimizden ayıran asıl şeylerdir. Bazılarımız bunu başaramayıp, kaçınılmaz olanı daha da yaklaştırır ve bazılarımız bişeyleri değiştirmek için uğraşıp, en azından denemiş olurlar... Teşekkürler...
] | |
|