Extreme Leader
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Extreme LeadeR

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bu Hayat Çok Sıkıcı...

3 posters
YazarMesaj
bluenes
Üye
Üye
bluenes

Erkek Mesaj Sayısı : 59
Lakap : Senior
Rep :
Bu Hayat Çok Sıkıcı... Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Bu Hayat Çok Sıkıcı... Right_bar_bleue

Ruh Hali : Bu Hayat Çok Sıkıcı... Relax10
Takım : Bu Hayat Çok Sıkıcı... 1446

Bu Hayat Çok Sıkıcı... Empty
MesajKonu: Bu Hayat Çok Sıkıcı...   Bu Hayat Çok Sıkıcı... Icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 11:37 am

Nedenini bilemediğim ve istemediğim halde haftasonları erkenden kalkıyorum.Normal insanlardan farklı olarak sayfalarca yazılar yazıyorum ve 'bunlar senin geleceğin için önemli' tesellisiyle avunuyorum.Üniforma adı altında boyundan bağlamalı bir ip(kravat) takıyorum.Nedenini bilmeden bana hakaret etseler dahi boyun eğmek zorunda olduğum büyüklerimin anlattıklarını saatlerce dinliyorum.Hergün taşıma adı altında kullanılan konservelere binip,sıkışık bir şekilde evime gelmeye çalışıyorum.Ve son olarak daha ne olduğunu bile kavrayamadığım bir örtü ile küçücük çocuklar başörtülü bir şekilde ön bahçemde oyunlar oynuyor.
Ben Bir Türk Genciyim ve Türkiye'de Yaşıyorum...

Nerede Demokrasi,Nerede İnsan Hakları,Nerede Eşitlik ve Nerede Laiklik...

En son bluenes tarafından Salı Haz. 03, 2008 9:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
SweaR

[ The BoSS ]

[ The BoSS ]

Erkek Mesaj Sayısı : 107
Lakap : Furki xD
Rep :
Bu Hayat Çok Sıkıcı... Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Bu Hayat Çok Sıkıcı... Right_bar_bleue

Ruh Hali : Bu Hayat Çok Sıkıcı... Sarhos10
Takım : Bu Hayat Çok Sıkıcı... 1449

MesajKonu: Geri: Bu Hayat Çok Sıkıcı...   Bu Hayat Çok Sıkıcı... Icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 11:43 am

sen için epey dolmuş valla ...ne zaman dolarsa sen dök buraya... güzel paylaşım olmuş saol Smile
https://extremeleader.forumakers.com
JUDAS4EVER
Admin
Admin
JUDAS4EVER

Erkek Mesaj Sayısı : 175
Lakap : İnEK
Rep :
Bu Hayat Çok Sıkıcı... Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Bu Hayat Çok Sıkıcı... Right_bar_bleue

Ruh Hali : Bu Hayat Çok Sıkıcı... Pusuda10
Takım : Bu Hayat Çok Sıkıcı... 1444

MesajKonu: Geri: Bu Hayat Çok Sıkıcı...   Bu Hayat Çok Sıkıcı... Icon_minitimePtsi Mayıs 26, 2008 12:12 pm

bunları ne zamn yazdın hangi ruh hali içindeydin be ENES

Bu Hayat Çok Sıkıcı...
1 sayfadaki 1 sayfası