bluenes Üye
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Lakap : Senior Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Bu Hayat Çok Sıkıcı... Ptsi Mayıs 26, 2008 11:37 am | |
| Nedenini bilemediğim ve istemediğim halde haftasonları erkenden kalkıyorum.Normal insanlardan farklı olarak sayfalarca yazılar yazıyorum ve 'bunlar senin geleceğin için önemli' tesellisiyle avunuyorum.Üniforma adı altında boyundan bağlamalı bir ip(kravat) takıyorum.Nedenini bilmeden bana hakaret etseler dahi boyun eğmek zorunda olduğum büyüklerimin anlattıklarını saatlerce dinliyorum.Hergün taşıma adı altında kullanılan konservelere binip,sıkışık bir şekilde evime gelmeye çalışıyorum.Ve son olarak daha ne olduğunu bile kavrayamadığım bir örtü ile küçücük çocuklar başörtülü bir şekilde ön bahçemde oyunlar oynuyor. Ben Bir Türk Genciyim ve Türkiye'de Yaşıyorum...Nerede Demokrasi,Nerede İnsan Hakları,Nerede Eşitlik ve Nerede Laiklik...
En son bluenes tarafından Salı Haz. 03, 2008 9:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
SweaR
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 31 Nerden : olduqu hic önemli diil xD Lakap : Furki xD Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: Bu Hayat Çok Sıkıcı... Ptsi Mayıs 26, 2008 11:43 am | |
| sen için epey dolmuş valla ...ne zaman dolarsa sen dök buraya... güzel paylaşım olmuş saol | |
|
JUDAS4EVER Admin
Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 31 Nerden : geldim ben buraya ya... Lakap : İnEK Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Bu Hayat Çok Sıkıcı... Ptsi Mayıs 26, 2008 12:12 pm | |
| bunları ne zamn yazdın hangi ruh hali içindeydin be ENES | |
|