Extreme Leader
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Extreme LeadeR

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bu adamın boynuzu var

3 posters
YazarMesaj
JUDAS4EVER
Admin
Admin
JUDAS4EVER

Erkek Mesaj Sayısı : 175
Lakap : İnEK
Rep :
Bu adamın boynuzu var Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Bu adamın boynuzu var Right_bar_bleue

Ruh Hali : Bu adamın boynuzu var Pusuda10
Takım : Bu adamın boynuzu var 1444

Bu adamın boynuzu var Empty
MesajKonu: Bu adamın boynuzu var   Bu adamın boynuzu var Icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 12:31 pm

Çin'de küçük bir köyde yaşayan 93 yaşındaki Ma Zhong Nan'ın kafasında çıkan boynuz görenleri şaşkına çeviriyor.

Bundan 5 yıl önce sert bir tarakla saçını tarayan yaşlı Çinlinin kafasında 10 santim boyunda bir boynuz çıktı.

Olayla ilgili bilgi veren Çinli Nan, "5 yıl kadar önce saçımı sert bir tarakla tararken başımdan kan geldi.Tarak yüzünden kafamın bu bölgesinde yara oluştu.Bu yara çok kaşındığı için sık sık tırnağımla kaşıdım ve oluşan kabuğu kanattım. Sonra yukarı doğru bir boynuz şeklinde kafamda tuhaf bir şey çıktı." dedi.

Bu adamın boynuzu var Boynuzluadamaa1

Kafasında çıkan bu tuhaf cisim yüzünden bölgede tanındığını anlatan yaşlı adam, "Pek çok yerden beni görmeye geldiler.İnsanlar bana saygı gösteriyordu.Bende bu boynuzun bana bir zararı olmadığı için doktorlara göstermedim" şeklinde konuştu.

Çocuklarının zoruyla doktora götürülen Çinli sıkı bir tetkikten geçirildi.

Tetkiklerden sonra bir açıklama yapan doktorlar, "Hertürlü testi yaptık. Malesef bu boynuzun nasıl oluştuğu ile alakalı TIP olarak bir açıklama getiremiyoruz.Yaranın bu hale gelmesi litaretürde görülmedik bir durum.Kafada çıkan bu cisim oldukça sert. Bir yara oluşumu yatay büyür.Buradaki vakada yukarı doğru büyüme ver.Şu an için bir açıklama getiremiyoruz" dediler.
SweaR

[ The BoSS ]

[ The BoSS ]

Erkek Mesaj Sayısı : 107
Lakap : Furki xD
Rep :
Bu adamın boynuzu var Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Bu adamın boynuzu var Right_bar_bleue

Ruh Hali : Bu adamın boynuzu var Sarhos10
Takım : Bu adamın boynuzu var 1449

MesajKonu: Geri: Bu adamın boynuzu var   Bu adamın boynuzu var Icon_minitimeCuma Mayıs 30, 2008 12:54 pm

o ne öle bea ... adam kel ama saçını tararken kanatması çok ta anormal deil de o boynuz ne .... affraid
https://extremeleader.forumakers.com
JUDAS4EVER
Admin
Admin
JUDAS4EVER

Rep :
Bu adamın boynuzu var Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Bu adamın boynuzu var Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Bu adamın boynuzu var   Bu adamın boynuzu var Icon_minitimeC.tesi Mayıs 31, 2008 1:32 am

adam yomuş yolmış kabıkları sonuç böle olmuşVery Happy
ScreaM
Süper Moderatör
Süper Moderatör
ScreaM

Erkek Mesaj Sayısı : 35
Lakap : Bilmem olmasımı gerekio ?
Rep :
Bu adamın boynuzu var Left_bar_bleue998 / 100998 / 100Bu adamın boynuzu var Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Bu adamın boynuzu var   Bu adamın boynuzu var Icon_minitimePaz Haz. 01, 2008 3:26 am

waaooow çok tiki duruyo Very Happy
http://www.knightonlineworld.com
JUDAS4EVER
Admin
Admin
JUDAS4EVER

Rep :

MesajKonu: Geri: Bu adamın boynuzu var   Bu adamın boynuzu var Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 9:01 am

|IneXpuGnaBle| demiş ki:
waaooow çok tiki duruyo Very Happy

bence de

Bu adamın boynuzu var
1 sayfadaki 1 sayfası